- Sklep
- MIĘSO I SOSY
- Picanha (okrywa krzyżowej) Black Angus USA
Picanha (okrywa krzyżowej) Black Angus USA

Cena za szt.
Opis produktu
PICANHA - OKRYWA KRZYŻOWEJ Z BLACK ANGUS USA
Mięso znane jako Picanha, to najlepsza z części udźca wołowego! Ten kawałek mięsa jest uwielbiany z Ameryce Południowej i kosztuje więcej od polędwicy! Na powierzchni mięsa znajduje się pokrywa z tłusczu o grubości około 1,5 cm, dzięki niej, mięso jest bardzo soczyste!
CECHY PICANHY AMERYKI ANGUS:
- Kraj pochodzenia: USA
- Klasa jakości: USDA CHOICE
- Waga opakowania 1500g
- Sezonowanie: wołowina sezonowana na mokro, minimum 40 dni
- Pasze najwyższej jakości
- Młode bydło
- Antrykot głęboko mrożony
- Rekomendowa metoda przygotowania: grill, bbq, żywy ogień, piekarnik, metoda odwrócona
ZOBACZ JAK PRZYGOTOWALIŚMY PICANHĘ NA GRILLU WEBER
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.










Wybierz najlepsze dodatki!

Sos Kornmayer Piracki z rumem

Sos Old Texas Ghost Pepper BBQ

Przyprawa Jack Daniel's Beef, oryginalna przyprawa do wołowiny

Sos Dziki Bill - Babushka, z jagodami i śliwkami

Sos Dziki Bill - Jalapeno, łagodny

Argentyński stek z antrykotu Angus (rib-eye)

Iberico burger wieprzowy

Amerykański stek z polędwicy wołowej Angus (sirloin)

Cały antrykot wołowy z delikatnej, argentyńskiej wołowiny Angus

Cały rostbef wołowy z delikatnej argentyńskiej wołowiny Angus

Iberico żeberka wieprzowe

Australijski sos do steków

Najlepszy ostry sos BBQ - IMMERSION

Przyprawa i rub do wołowiny Poppamies
Dowiedz się więcej!





Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki. Aby uzyskać więcej informacji na temat celu używania cookies i możliwości zmiany ustawień dotyczących cookies kliknij tutaj:
Polityka prywatności