- Sklep
- MIĘSO I SOSY
- Picanha (okrywa krzyżowej) Black Angus USA
Picanha (okrywa krzyżowej) Black Angus USA

Cena za szt.
Opis produktu
PICANHA - OKRYWA KRZYŻOWEJ Z BLACK ANGUS USA
Mięso znane jako Picanha, to najlepsza z części udźca wołowego! Ten kawałek mięsa jest uwielbiany z Ameryce Południowej i kosztuje więcej od polędwicy! Na powierzchni mięsa znajduje się pokrywa z tłusczu o grubości około 1,5 cm, dzięki niej, mięso jest bardzo soczyste!
CECHY PICANHY AMERYKI ANGUS:
- Kraj pochodzenia: USA
- Klasa jakości: USDA CHOICE
- Waga opakowania 1500g
- Sezonowanie: wołowina sezonowana na mokro, minimum 40 dni
- Pasze najwyższej jakości
- Młode bydło
- Antrykot głęboko mrożony
- Rekomendowa metoda przygotowania: grill, bbq, żywy ogień, piekarnik, metoda odwrócona
ZOBACZ JAK PRZYGOTOWALIŚMY PICANHĘ NA GRILLU WEBER
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.















Akcesoria do Twojego grilla

Truflowy olej z białej trufli BIO

Gotowy sos EL Navarrico Salsa Brava, pikantny sos pomidorowy

Sos Kornmayer Piracki z rumem

Przyprawa Jack Daniel's Beef, oryginalna przyprawa do wołowiny

Sos Dziki Bill - Babushka, z jagodami i śliwkami

Sos Dziki Bill - Jalapeno, łagodny

Sos Dziki Bill - Yolo, papryczki Naga Jolokia

Polski stek marmurkowy z antrykotu (rib-eye)

Amerykański stek z polędwicy wołowej Angus (sirloin)

Cała polędwica wołowa z delikatnej, polskiej wołowiny

Cały rostbef wołowy z delikatnej argentyńskiej wołowiny Angus

Francuskie mini koguciki kukurydziane

Iberico żeberka wieprzowe

Sos truflowy Truffle Style, oryginalny sos do wołowiny i ryb

Amerykański sos BBQ Smokey Style, oryginalny sos do mięsa





Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki. Aby uzyskać więcej informacji na temat celu używania cookies i możliwości zmiany ustawień dotyczących cookies kliknij tutaj:
Polityka prywatności