Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - jabłkowe (700 gram)




Cena za szt.
Opis produktu
ZRĘBKI WĘDZARNICZE NAPOLEON DO PODWĘDZANIA W GRILLU - JABŁKOWE
Zrębki jabłkowe do podwędzania w grillu gazowym wydzielają przyjemny, słodki i lekko owocowy aromat. Zrębki jabłkowe do podwędzania w grillu gazowym stosuj, napełniając nimi skrzynkę do podwędzania w grillu napoleon lub dodawaj bezpośrednio na węgiel drzewny, lub brykiet w grillu węglowym! Nadaj swoim potrawą niepowtarzalnych, szlachetnych dymnych aromatów. Zrębki z jabłoni to produkt idealny dla każdego miłośnika nietuzinkowych grillowych smaków.
Więcej o podwędzaniu w grillu gazowym dowiesz się z naszego artykułu:
CECHY ZRĘBEK JABŁKOWYCH NAPOLEON
- W 100% naturalne drewno
- Wyprodukowane w USA
- Nadaje delikatny, słodki aromat
- Idealne do podwędzania: owoców, warzyw, wieprzowiny, drobiu, łososia
- 700 gramów
Parametry
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.










Wybierz najlepsze dodatki!

Skrzynka Napoleon do podwędzania w grillu

Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - śliwkowe (700 gram)

Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - bukowe (700 gram)

Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - wiśniowe (700 gram)

Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - whisky (700 gram)

Zrębki wędzarnicze do skrzynki do podwędzania - Brandy (700 gram)

Żeliwna taca Napoleon do grillowania węglem drzewnym w grillu gazowym

Wędzarnia Borniak TIMER UWDT-70 v1.4

Kompletny zestaw do rożna do grilli węglowych Weber 57 cm

Kompletny zestaw do rożna do grilli Weber serii Genesis II 200/300

Kompletny zestaw do rożna do grilli Weber serii Genesis II 400/600
Dowiedz się więcej!

Czy pokrowiec na grill zapobiega rdzewieniu grilla? Sprawdzamy fakty!
Przeczytaj całość
Jaki rozmiar rusztu wybrać? Kluczowe wskazówki przed zakupem grilla gazowego! Jak dobrać grill do liczby osób w rodzinie?
Przeczytaj całość
Dlaczego warto wybrać drewnianą wędzarnię elektryczną Browin? Wszystko o wędzarniach dragON!
Przeczytaj całość




